">

Vliegtickets naar de Filippijnen

Clark

De ideale start van uw vakantie in de Filippijnen als u naar de rijstterrassen naar de Mountain Province wilt gaan om de rijstterrassen te bewonderen , tevens de thuisbasis van uw Nederlandse reislieding ter plaatse.  Voor Clark kunt u ook kiezen voor ons startpakket: U start met 2 overnachtingen in een comfortabel 3* hotel bij de luchthaven van Clark. U vliegt dan m
et Cathay Pacific of Emirates en is ook te combineren met Cebu of Manila.
Airlines:

Cathay Pacific 
Emirates
Korean Air


Reserveren Meer informatie 

Cebu

Dit is het startpunt van een duik- of strandvakantie in de Filippijnen of te combineren als start- of vertrekpunt bij een rondreis met bijvoorbeeld Manila.
Vanuit Cebu kunt u eenvoudig verder reizen in de Filippijnen, per vliegtuig of per boot. Deze voormalige hoofdstad van de Filippijnen vervult nog steeds een centrale rol (ook qua verbindingen) binnen de Filippijnen.


Airlines:

Cathay Pacific 
Emirates
Korean Air
Singapore Airlines

Reserveren Meer informatie 

Manila

Vanuit Manila kunt u eenvoudig doorreizen naar andere bestemmingen in de Filippijnen. Start/eindig uw reis in deze bruisende metropool. Veel boot- en vliegverbindingen gaan via Manila dus ook prima te combineren als u meerdere bestemmingen aandoet tijdens uw reis. 

Airlines:
Cathay Pacific
China Southern
Emirates
Etihad
KLM/Air France
Malaysian Airlines
Singapore Airlines 
Reserveren Meer Informatie 

Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.