">

Vliegtickets Filippijnen


Natuurlijk werken wij met de bekende airlines.Wij zoeken graag de beste vlucht voor u, ook een stopover in bijvoorbeeld Hong Kong, Dubai of een andere plek verzorgen wij graag voor u. 

De voordelen om uw tickets via Filippijnenreizen te boeken:

  1. E-tickets dus snel geregeld , gerust op reis
        Extra vrijdom duikbagage door speciale afspraken met diverse airlines 
  2. Keuze uit de beste airlines, gunstige reisschema's en de laagste prijzen
  3. Stopoverpakketten, incl hotel en transfers
  4. Startpakket (vlucht, 2 nachten hotel en transfer) al vanaf € 869,-
  5. Vertrek mogelijk vanaf Amsterdam, Brussel, Dusseldorf of Frankfurt

Binnenlandse vluchten kunnen wij ook voor u reserveren, bij boeking van een landarrangement maken wij dit graag voor u in orde. 

Filippijnenreizen.nl heeft een aantal preferred airines. Deze airlines vliegen  op  meerdere bestemmingen in de Filippijnen en blinken uit door een goede service, gunstig vluchtschema en lage vliegtarieven.

Dit zijn onze Preferred Airlines:
Cathay Pacific Airways, opgericht in 1946, is een internationale luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Hongkong. De airline vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam naar Hongkong met als groot pluspunt de ideale vertrek- en aankomsttijden.

De luchtvaartmaatschappij biedt persoonlijke service en kwaliteit op  topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als een van de weinige airlines de vijfsterren classificatie draagt. Met Cathay Pacific heeft u de mogelijkheid om naar Manila, Cebu of Clark te vliegen, al dan niet met een stopover in Hong Kong.


    

 
Emirates is opgericht in 1985 en heeft Dubai als thuishaven. Deze airline breidt zijn netwerk steeds verder uit en zal met ingang van december 2013 2x per dag van Amsterdam naar Dubai vliegen. In 2013 is Emirates weer tot beste airline uitgeroepen tijdens de World Airline Awards. Dubai is tevens een prima bestemming voor een stopover tijdens uw reis naar de Filippijnen,wij hebben hiervoor een aantrekkelijk stopover-pakket voor u samengesteld. Emirates vliegt ook vanaf Amsterdam naar Manila, Cebu.


Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.