">

Uw reis naar de Filippijnen op maat en zelf samenstellen

Bij Filippijnenreizen.nl kunt u ook zelf uw reis samenstellen. Vul de onderstaande gegevens in en u ontvangt een reisvoorstel met prijsopgave. WIlt u bijvoorbeeld na een korte rondreis enkele dagen in een van de door ons geselecteerde hotels verblijven voordat u weer verder reist ? Dit is mogelijk; tevens toetsen wij uw reis op haalbaarheid  (tijdschema) en u ontvangt een prijsopgave. Zo bent u zelf de ontwerper van uw reis naar de Filippijnen en toch verzekerd van goed advies !

U kunt kiezen uit de volgende bouwstenen:

Meerdaagse bouwstenen: Met Clark als uitvalsbasis en onze meerdaagse tours stelt u zelf een complete rondreis door de Filippijnen samen, hieronder een aantal voorbeelden maar voor het volledige aanbod en goed advies hoe deze het beste te combineren adviseren wij u om contact met ons of onze agent in Nederland op te nemen.

Dichter bij huis zijn de lokale attracties als: Taal vulkaan, Pagsanjan watervallen, Subic, Villa Escudero, Mindoro (Puerto Galera) en de baai met 100 eilanden. B.v. een tweedaagse excursie naar de Taal vulkaan icm verblijf in een heerlijk Spa resort in de heuvels van Tagatay. (Vanaf € 275,- per persoon inclusief treatment en half pension) Deze reizen organiseren wij veelal op individuele basis en desgewenst onder Nederlandse begeleiding. Meer informatie over onze reizen, prijzen en wat u van ons mag verwachten vindt u op onze website.

 Home Vraag Offerte 


Luzon:

Bezoek de Banaue Rijsterrassen, Mountain Province en/ of de West kust van Luzon (Vigan, La Union, Ilocos) met Engels sprekende privé chauffeur/gids. Vanaf 3D/2N, min. 2pers.

Prijs € 125,- pp/dag inclusief excursies, logies en ontbijt.

Visayas:

Island hoppen in de Visayas met een bezoek aan de eilanden Cebu, Bohol, Negros of Siquior. Vanaf 7D/ 6N bij 2 pers.  Prijs vanaf € 109,-pp/dag inclusief logies, ontbijt, excursies, transfers, boot- en vliegticket Luzon/ Cebu. 

Palawan:

Vlieg naar Palawan en bezoek de Underground river. Vanaf 4D/3N inclusief (shared) excursies, logies, ontbijt, transfers en vliegticket Luzon/Puerto Princesa

Prijs bij minimaal twee personen € 449.- Verlenging El Nido, Bacuit Archipel (optioneel) mogelijk.
Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.