">

Kortlopende Annuleringsverzekering

Dáárom de Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche !

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? De Kortlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor uw vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. En met de Garantie-annulering krijgt u zelfs de gehele reissom terug als u de vakantie niet helemaal heeft kunnen afmaken!


Nog even de voordelen op een rij:

  1. ook voor last-minute boekingen

  2. vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging

  3. alle annuleringsredenen zijn te verzekeren

  4. totale reissom terug bij Garantie-Annulering

  5. samengestelde reis is ook te verzekeren, dit is van belang zie voor meer informatie onder samengestelde reizen hieronder

De Europeesche Verzekeringen biedt de mogelijkheid om bij de annuleringsverzekering de rubriek "Samengestelde reis" mee te verzekeren. Een samengestelde reis is een reis die u niet als één pakket heeft geboekt. De reis bestaat dus uit afzonderlijke onderdelen. Bijvoorbeeld een vliegticket en een afzonderlijk geboekt verblijf. U kunt al deze onderdelen samen meeverzekeren. Dan worden de annuleringskosten vergoed van alle onderdelen als één onderdeel van de reis onvoorzien uitvalt.

Voor vragen, premieberekening of het afsluiten van deze verzekering kunt u onderstaande buttons gebruiken. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook bij uw Travel Manager terecht.


 Meer Informatie Bereken uw Premie Home 
Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.