">

Maatwerk reizen naar de Filippijnen

Natuurlijk is het bij Filippijnenreizen.nl ook mogelijk om samen met ons uw reis samen te stellen. Van een citytrip naar Manila, een duikreis naar de Filippijnen,  tot een maatwerk rondreis door de Filippijnen, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Omdat wij werken met een lokale agent die bovendien op alle bestemmingen die wij aanbieden lokale vertegenwoordigers heeft, bent u verzekerd van een goede uitvoering van uw reis! Neem contact met ons op en geef uw wensen aan, dan ontvangt u van ons een voorstel op maat. Voor mogelijkheden van uw zelf samen te stellen (rond)reis kunt u denken de volgende thema's:

Duikreizen

De Filippijnen behoren tot de top duikbestemmingen ter wereld. Een selectie van onze duik-bestemmingen: Boracay, El Nido, Coron, Malapascua waar u de voshaai kunt zien. Van micro duiken tot macro duiken en wrakduiken: duiken is more fun op de Philippines! Via Filippijnen-reizen.nl kunt u ook een duikcursus boeken of een weekje genieten van een live-aboard vakantie in de Filippijnen, waarbij u heerlijk kunt genieten aan boord van een goed uitgerust schip. De bestemmingen van onze duikreizen zijn: Luzon, Mindoro, Palawan, Cebu, Bohol, Siquijor en Apo Island. Ook andere eilanden zoals:  Negros, Malapascua, Boracay, Samar, Lleyte en veel andere van de ruim 7100 eilanden kunt u met ons bezoeken. 

Natuurreizen

De Filippijnen hebben een rijke flora en fauna. Er komen unieke dieren- en plantensoorten voor. Ook de onderwaterwereld is zeer bijzonder. De Filippijnen is een unieke bestemming voor vogel- en natuurliefhebbers: er leven bijvoorbeeld meer dan 600 vogelsoorten , waarvan er zo'n 200 alleen op de Filippijnen voorkomen. Natuurlijk spreken ook de vulkanen tot de verbeelding. Zo is het mogelijk om naar de Mayon vulkaan te gaan, de Taal vulkaan of met een 4x4 safari het gebied van de in 1991 uitgebarsten Pinatubo vulkaan te bezoeken. Wij werken altijd met lokale gidsen, zij kennen het gebied als geen ander en zo geven we ook wat terug aan de lokale gemeenschap.

50 Plusreizen

Speciaal voor de 50 plusser hebben wij diverse voorbeeldreizen samengesteld. Hierbij is extra goed  gelet op het tempo waarin gereisd wordt, verblijft men in zeer comfortabele hotels en is er ook een goede balans voor deze doelgroep tussen reizen, beleven en relaxen. Deze reizen worden op individuele basis uitgevoerd met Engelstalige priv√© chauffeur of tegen (geringe) meerprijs met Nederlandse reisbegeleiding. Natuurlijk kunnen deze voorbeeldreizen dienen als leidraad voor uw eigen droomvakantie. Door middel van het contactformulier kunt u aangeven dat u interesse heeft in een 50 plusreis en uw specifieke wensen aangeven. Wij stellen dan graag met u een droomvakantie samen. 

Themareizen Filippijnen

Adoptiereizen naar de Filippijnen

Eco reizen naar de Filippijnen

Geschiedenis van de Filippijnen

Golfen in de Filippijnen

Huwelijksreizen naar de Filippijnen

Live aboardreizen Filippijnen

Medische reizen naar de Filippijnen

Ontwikkelingsprojecten in de Filippijnen 

Overwinteren in de Filippijnen

Wellnessvakantie in de Filippijnen

Backpacken in de Filippijnen

Of een ander hierboven niet genoemd thema, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

 Home 

Copyright ¬© 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.