">

Services

Filippijnenreizen.nl is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen die worden afgestemd op uw reiswensen. U kunt via onze website ook gemakkelijk vaccinaties en uw reisverzekering regelen. Hiervoor heeft uw persoonlijk reisadviseur afspraken met gerenommeerde partners. U vindt meer informatie onder de desbetreffende rubrieken.Links
Kijk hier voor handige links met informatie over de Filippijnen.


Maatwerk
Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw reis naar de Filippijnen , dan maken wij graag een reis op maat voor u. 

REISARTIKELEN
Bereid u goed voor op uw reis. Een klamboe is geen overbodige luxe en ook anti muggenmiddel is aan te raden. In de webshop van Reisartikelen.nl kunt u deze artikelen bestellen. 


VACCINATIES 
Voor uw reis naar de Filippijnen worden afhankelijk van het gebied waar u naar toe gaat enkele vaccinaties aanbevolen. Wij verwijzen u hiervoor graag naar onze partner Thuisvaccinatie.nl. Op de website kunt u alvast zien welke vaccinaties er worden aanbevolen. U kunt via Filippijnenreizen.nl eenvoudig een afspraak maken op een dag en tijd dat het u het beste uitkomt en u hoeft er niet voor de deur uit, men komt naar u toe. Bij een vakantie met Filippijnenreizen.nl is dus alles goed en comfortabel geregeld! De website van Thuisvaccinatie.nl kunt u via deze link bezoeken: www.thuisvaccinatie.nl 

VERZEKERINGEN

Uw persoonlijk reisadviseur kan u de Europeesche verzekeringen aanbevelen. Niet voor niets werd De Europeesche tijdens de jaarlijkse verenverkiezing op de Vakantiebeurs gekozen tot beste reisverzekeraar van 2012 ! Bereken uw premie of sluit een verzekering af via de rubriek verzekeringen.

Zelf SAMENSTELLEN
Bij Filippijnenreizen.nl is het ook mogelijk om te kiezen uit diverse bouwstenen. Kijk bij de rubriek Zelf Samenstellen voor meer informatie en onze bouwstenen.

 Home 

Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.