">

Palawan Experience dagprogramma


Dag 1 vlucht van Amsterdam naar Manila of Cebu (tegen meerprijs)

Dag 2 aankomst Manila en transfer naar het Orchid Garden Suites Hotel, welkomst drankje en overnachting in een 2 persoons Superior kamer inclusief ontbijt

Dag 3 Transfer van het hotel naar luchthaven Manila voor binnenlandse vlucht naar Puerto Princesa (Palawan). Van de airport transfer naar het Asturias Hotel en s middags citytour (seat in coach) waarbij u ondermeer naar de Iwahig gevangenis gaat die ook in het artikel in de Volkskrant uitvoerig wordt beschreven. Overnachting in het Asturias hotel in een 2 persoonskamer.

Dag 4 Vanuit Puerto Princesa een dagexcursie naar de beroemde Underground River, gelegen in het St. Pauls Subterranean Park dat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staat. Overnachting in het Asturias Hotel.

Dag 5 Transfer (seat in coach) van Puerto Princesa naar El Nido, het paradijs voor strand- en duik/ snorkelliefhebbers. U overnacht hier de komende 6 nachten in het eenvoudige maar schitterend gelegen Orange Pearl Beach Resort in een 2 persoons Superior kamer inclusief ontbijt.

Dag 6-10 Verblijf in El Nido in het Orange pearl Beach Resort. Natuurlijk is er in El Nido van alles te doen: u gaat een dag kayakken in de prachtige baaien bij El Nido en een dag eilandhoppen, waarbij u kunt snorkelen, zwemmen of heerlijk kunt relaxen op een van de vele eilandjes in de baai rondom El Nido.

Dag 11 Transfer van El Nido (seat in coach/mini van) naar Puerto Princesa, waar u nog 1x overnacht in het Asturias hotel. ’s Avonds kunt u genieten van een ontspannende massage , voordat u morgen weer vertrekt naar Manila of Cebu.

Dag 12 Tijd om Puerto Princesa te verlaten: transfer van het Asturias hotel naar de luchthaven van Puerto Princesa voor de binnenlandse vlucht naar Manila of Cebu. Hier wordt u opgewacht voor de transfer naar het hotel (Manila: Orchid Garden Suites hotel of Cebu: Montebello Hotel).

Dag 13 Aan de mooie reis is alweer een einde gekomen , vandaag vertrekt u weer naar Nederland. Ook kunt u natuurlijk uw reis verlengen, bijvoorbeeld met een 4 daagse trip naar de beroemde rijstterrassen van Banue of een verlenging op het eiland Cebu of Bohol, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Dag 14 Aankomst in Amsterdam, of verlenging.

 Terug Reserveren 


Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.