">

Rondreizen Filippijnen


Filippijnen Highlights


De highlights van de Filippijnen zijn opgenomen in deze reis: U start in Manila, ziet de rijstterrassen en bezoekt bergdorpen. Vervolgens bezoekt u de eilanden Cebu en Bohol. In Cebu City maakt u een city-tour. Bohol is vooral bekend vanwege de Chocolate Hills en de spookdiertjes. U kunt er ook genieten van het mooie strand en prima duiken en snorkelen.


Filippijnen Compleet

Naast Manila en de rijstterrassen in Noord Luzon, gaat u naar Palawan, ook wel de Last Frontier genoemd. Hier ziet u de Underground River en maakt u een tocht door de Honda Bay. Van Palawan gaat u naar Cebu en Bohol. Op Bohol ziet u de beroemde Chocolate Hills ,spookdiertjes en maakt u een tocht op de Loboc rivier. Tot slot nog nagenieten op het mooie strand van Alona voordat u weer naar huis vliegt.

Noord Luzon Rondreis

De naam zegt eigenlijk al genoeg: U ziet veel van het eiland Luzon. U start in Manilla met een citytour, u gaat naar de rijstterrassen van Banaue in het Cordilleragebergte en de bergdorpjes in de omgeving zoals Banga An. Via Baguio gaat u naar de westkust van Luzon, waar u in de plaats Subic kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.


Palawan Experience

Tijdens deze rondreis ziet u de belangrijkste highlights van het eiland Palawan: de Underground River, Honda Bay (optioneel) en natuurlijk El Nido, waar u een kayak-tocht maakt en gaat eilandhoppen. 

Deze reis naar Palawan kunt u al boeken vanaf
€ 1895 
Visayas Explorer


Dit is een eilandhopping rondreis door de centrale regio van de Filippijnen: de Visayas. U start met een citytour in Cebu, de hoofdstad van de regio de Visayas. Dan gaat u naar Siquijor, waar u kunt genieten van het strand, een duik kunt maken of snorkelen. Excursietip is  Apo Island: 1 van de mooiste duik-plekken ter wereld. De reis eindigt op Bohol, met een eiland tour en waar u op het strand van Alona uw reis afsluit. 

Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.