">

Over Filippijnenreizen.nl

Reizen met Filippijnenreizen.nl betekent comfortabel op vakantie gaan. Onze rondreizen hebben wij met zorg voor u samengesteld en bevatten een mix van cultuur en natuur en ontspanning. Tijdens onze rondreizen laten wij u kennismaken met de hoogtepunten van de door u gekozen reis, verblijft u in nette- en schone toeristenklassehotels en zullen wij er tijdens uw reis voor zorgen dat deze naar wens wordt uitgevoerd. Voor u een geruststellende gedachte om te weten dat onze Nederlandstalige medewerkers in geval van calamiteiten 24/7 bereikbaar zijn en indien noodzakelijk snel ter plaatse kunnen zijn. Onze reizen worden met de meeste zorg voor u samengesteld, kennen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. 


Service & Kwaliteit
Bij Filippijnenreizen.nl staat service hoog in het vaandel, Niet alleen tijdens uw reis, maar ook voorafgaand aan uw reis en na afloop mag u een goede service van ons verwachten. Dit begint al met het goed informeren over het land , de reis ,etc. U vindt dan ook veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen naar de Filippijnen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerlei nuttige reisinformatie zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op uw reis. Onze reizen worden met de meeste zorg voor u samengesteld, kennen een uiterst scherpe prijs-kwaliteitverhouding en onze hotels worden minimaal 1x per jaar gecontroleerd op service en kwaliteit.


Verder vragen wij onze reizigers na afloop van de reis altijd om hun bevindingen over de reis kenbaar aan ons te vertellen. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen handhaven en aan u als reiziger garanderen. Ondanks onze inspanningen om uw reis helemaal naar tevredenheid uit te voeren, kan het voorkomen dat tijdens uw reis iets niet naar wens is. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij u dit reeds op de bestemming kenbaar te maken bij uw reisleiding of onze lokale partner, zodat met uw persoonlijke wensen rekening kan worden gehouden en uw reis alsnog naar tevredenheid kan plaatsvinden. Mocht het ter plaatse niet naar tevredenheid worden opgelost dan verzoeken wij u contact op te nemen met Filippijnenreizen.nl in Nederland zodat wij in de mogelijkheid worden gesteld uw klachten op te lossen; achteraf is dit immers veelal niet meer mogelijk. Mocht u na afloop van uw reis bepaalde zaken onder onze aandacht willen brengen, dan kunt u dit schriftelijk doen. 

      

Copyright © 2018, Filippijnenreizen.nl  All Rights Reserved.